Torna a obrir el Punt d'Informació

Diumenge, 4 d'octubre de 2020 a les 12:00

Torna a obrir el Punt d’informació del Parc Natural del Garraf a Olesa de Bonesvalls.

Aquest cap de setmana ha tornat a obrir el Punt d’informació del Parc Natural del Garraf i Centre d’Espeleologia a Olesa de Bonesvalls. 

Per a qualsevol consulta sobre el turisme al Parc Natural del Garraf o informació sobre el patrimoni cultural i natural del municipi, ens trobareu dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h al Centre Cívic d’Olesa (Plaça de la Vila, 1).

A més, en aquest horari es podrà visitar la mostra permanent Garraf, bressol de l’espeleologia catalana, que ens apropa als inicis d’aquesta disciplina a Catalunya i ens permet descobrir el sorprenent món subterrani, en forma de coves i avencs, que amaga el carst del Garraf.

També podeu contactar amb el del Parc Natural del Garraf i Centre d’Espeleologia en el telèfon 938 984 375 i el correu p.garraf.olesa@diba.cat.

La reobertura d'aquest Punt d'Informació amb la contractació d'un nou treballador, és un dels primers pasos donats des de la Regidoria de Turisme envers al desenvolupament turístic del municipi. Aquest espai serà un dels pilars del Pla de Desenvolupament Turístic en què estan treballant la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament. 

Darrera actualització: 04.10.2020 | 20:40

Imatges

PUNT D'INFROMACIÓ