ÚLTIMA HORA!!! Informació en relació amb la celebració de la nit de Reis a Olesa

Dilluns, 3 de gener de 2022 a les 00:00

Els Reis d'Orient ens comuniquen que, a banda de l'entrega de regals als domicilis d'Olesa, es farà un cavalcada de manera senzilla, atenent a les normes sanitàries actuals.

La sortida es farà a les 17:30 hores a la Plaça Fitó recorrent el carrer Hospital, creuant la carretera per entrar a l'Avinguda de l'Hospital, Carrer Raval, fins arribar al carrer Diputació (Ca n' Olivella), tornant a baixar fins al carrer Raval, Rosa Sensat i acabant al carrer de l'Antiga.

La cavalcada no s'aturarà en cap punt ni es poden llençar caramels.

Demanem la màxima prudència i responsabilitat amb la utilització de mascaretes a partir de 3 anys i guardant la distància de seguretat en tot moment.

Tal i com es va fer l'any passat, el repartiment de regals es farà casa per casa de totes les famílies que hagin fet la seva entrega al centre cívic. És molt important que poseu l'adreça quan porteu el regal.

Si no es fa entrega de regal però voleu que els Reis d'Orient passin per casa vostra, podeu apuntar-vos de dues maneres:

  • Accedint per la porta lateral del centre cívic durant el dia 4 de gener en horari d'11 a 13,30h i de 16 a 20h o bé el dia 5 de 10 a 14h.
  • Trucant al 674 953 487.

A partir de les 18:30h de la tarda del dia 5 de gener començarem a fer el repartiment, esteu atents.

Per qualsevol consulta, truqueu al Departament de Cultura de l'Ajuntament.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Darrera actualització: 11.01.2022 | 13:29

Imatges