Valentina Martínez, nova consellera comarcal

Dilluns, 7 de març de 2016 a les 00:00

La portaveu i regidora de CDC a Olesa de Bonesvalls, Valentina Martínez, ocuparà el càrrec de consellera comarcal després de la renúncia que fa uns dies va fer Maria Rosell, diputada al Parlament de Catalunya pel grup de Junts x Sí.

El president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, Francesc Olivella, ha fet públics aquest dilluns al matí els canvis de càrrecs al govern de la institució, derivats de l’entrada al Parlament de Rosell, alcaldessa de Sant Sadurní.

El seu buit al Consell Comarcal l'ocuparà la regidora d'Olesa de Bonesvalls Valentina Martínez, tot i que no prendrà els càrrecs de Rosell, sinó que passarà a ser la màxima responsable de la Conselleria d'Ensenyament. Aquesta conselleria era la que ostentava fins ara l'alcalde de Santa Fe Jordi Bosch, que fa el salt a encarregar-se de Benestar Social, sent el president de l'Àrea d'Atenció a les Persones i també erigint-se com a vicepresident quart del Consell.

Qui també veu alterades les seves funcions és Pere Soler, que segueix al capdavant d'Habitatge i a partir d'ara també encapçalarà Agricultura i Medi Ambient. A més, l’entrada al Parlament també ha motivat que Rosell deixi la presidència del Consell d’Alcaldes. El seu lloc se l’alternaran els propers anys l’alcalde de Vilobí Francesc Edo i el de Font-rubí, Xavier Lluch.

Darrera actualització: 20.11.2019 | 12:33