Viu la Festa aquest diumenge al Parc del Garraf

Dimecres, 28 d'octubre de 2015 a les 00:00

La campanya Viu el parc, promoguda per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, arriba aquest diumenge, 1 de novembre, al Parc del Garraf, al Parc d'Olèrdola i al Parc del Foix per celebrar la 22a edició de la seva gran Festa de tardor al recinte monumental d'Olèrdola.

El programa del que està considerada la Festa Major del Parc, compren tallers de natura a càrrec d'ACER, joc d'enginy i habilitat per Guixot de 8 i música i ball per a tothom amb l'Os Pedrer. També de les 12 a les 13 h es farà una visita teatralitzada gratuïta al castell d'Olèrdola i la Primera Trobada d'Instagramers als parcs.

En el marc del programa Viu el parc, també s'organitza el XXI Concurs de Fotografia dels Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix en què el 13 de novembre és la data límit d'entrega de les imatges. Així mateix, aquesta tardor els tres espais naturals acullen el programa Poesia als parcs. Lletres i paisatges arribarà un any més per donar de nou el protagonisme a la paraula. Les properes sessions seran el diumenge 15 de novembre al Centre Cívic de Begues amb Calvo & Calvet (Lluís Calvo i Jordi Calvet); i el diumenge 29 de novembre, al Castell de Castellet i la Gornal amb els autors David Fernández, Borja Peñalba i David Caño i el seu espectacle Ovidi3.

El Programa escolar d'enguany, adreçat com sempre als alumnes de 5è de primària, constarà de la visita a l'aula i d'una sortida conjunta a l'espai natural. Ambdues activitats són complementàries i aproparan els alumnes al patrimoni natural i cultural dels parcs naturals. Viu el parc és una magnífica oportunitat per descobrir tot els vessants del Parc del Garraf, del Parc d'Olèrdola i del Parc del Foix, així com tot el seu ric patrimoni natural i cultural.

Darrera actualització: 21.11.2019 | 08:02