Aules d'estudi curs 2021/22

Dimecres, 22 de setembre de 2021 a les 17:00

​Obert el període d'inscripció d'aules d'estudi assistit pel curs que comença el 5 d'octubre.

Què són les aules d’estudi assistit?

És un espai de suport acadèmic  en el què es vol aconseguir que els joves adquireixin hàbits d’estudi  i tinguin continuïtat en el seu procés educatiu. Aquest espai està dinamitzat per un monitor que s’encarrega de donar suport als joves. Aquesta activitat es porta realitzant a Olesa cursos anteriors, donant resultats molts positius.

La intenció doncs, i si és possible pel nombre d’usuaris, és continuar donant aquest servei en dos grups diferenciats per a poder oferir un servei més individualitzat i que s’adapti a les necessitats de cada jove.

A qui van dirigides i quin és el pla de treball?

Joves de 1r d’ESO a 4t d’ESO.

La línia de treball és la d’oferir una atenció integral. Cadascú porta la seva feina i l’atenció és individualitzada encara que sempre es busca que els joves treballin en equip, si porten la mateixa tasca, ajudant-se uns als altres i compartint hàbits d’estudi. El treball no tan sols es centra en l’atenció dins l’aula i especifica en la comprensió dels continguts curriculars, sinó que des del programa s’ofereix un seguiment d’absència i de com estan anant les sessions amb ells.

Quin és el funcionament i la durada del servei?

L’horari és Dimarts i Dijous de 16.30h a 18.00h el primer grup, i Dimarts i Dijous de 18.00h a 19.30h el segon grup al Servei Jove d’Olesa de Bonesvalls (1r planta del Centre Cívic).

Pel que fa a l’elecció del grup al qual assistir, els usuaris podran decidir a quin dels dos grups apuntar-se i es podran fer els canvis necessaris sempre i quan s’hagi parlat prèviament amb el monitor/a i la tècnica de joventut i tenint compte que aquesta prendrà les decisions que més s’adeqüin al bon funcionament del grup.

El servei assistit d’aula d’estudi estarà en funcionament del 5 d’octubre al 17 de juny, donant així cobertura al curs escolars.

Té algun cost aquest servei?

El cost de l’assistència a les aules d’estudi és de 36 euros trimestrals.

Per formalitzar la inscripció cal fer una instància general a la Seu Electrònica de l’Ajuntament a: olesadebonesvalls.eadministracio.cat o bé adreçar-se a les oficines de l’OAC de forma presencial.

Documentació que cal adjuntar:

  • Full d’inscripció, Autorització per a menors d’edat i Declaració responsable Covid-19
  • DNI, NIE, o Passaport  del menor
  • DNI, NIE, o Passaport  del pare/mare/representant legal del menor que hi firma
  • Targeta sanitària del menor

El pagament de la activitat es farà mitjançant domiciliació bancària.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb la tècnica de joventut trucant o enviant un whatsapp al 628 264 481; enviant un correu electrònic a joventut01@ccapenedes.cat o presencialment al Servei Jove els dimarts i dijous de 16 a 20 h.

 

Darrera actualització: 22.09.2021 | 17:15