Curs de Tècniques d'estudi

Dimecres, 10 de novembre de 2021 a les 18:00

Des de l’àrea de Joventut s’ha posat en marxa aquest curs, una nova activitat adreçada als infants que cursen aquest any cinquè i sisè de primària o el primer cicle de l’ESO.

Què són les tècniques d’estudi?

Les tècniques d’estudi són una metodologia pedagògica amb l’objectiu d’optimitzar el rendiment acadèmic. Amb aquestes, aconseguirem tenir eines, estratègies i recursos que ajudaran a que els infants i joves aprenguin a planificar i a organitzar-se el temps d’estudi per tal que adquireixin coneixements per aprofitar al màxim el temps dedicat a l’estudi.

Aquest espai està dinamitzat per un professional en l’àmbit que s’encarrega de donar les eines i el suport als joves per tal d’adquirir aquests coneixements.

El treball no tan sols se centra en l’atenció dins l’aula i especifica en la comprensió dels continguts curriculars, sinó que des del programa s’ofereixen altres accions de servei que contribueixen a ocasionar un seguiment complet. Aquestes accions són:

  • Reunions amb les famílies i seguiment escolar: de forma acordada, les famílies podran demanar una reunió amb la tècnica i el monitor/a. És recomanable sempre que sorgeixi algun incident i/o canvi important tant en l’àmbit escolar com personal del jove i que preocupi per tal de donar una bona atenció. De forma puntal, també, i si es creu necessari, podrem posar-nos en contacte amb professors o tutors.

A qui van dirigides?

A joves de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO.

Quin és el funcionament i la durada del servei?

L’horari és dilluns de 16:30h a 18:00 h pels joves de 5è i 6è de primària, i els dimecres de 17:00h a 18:30h per als joves de 1r a 2n d’ESO a la Biblioteca del Centre Cívic d’Olesa de Bonesvalls (1a planta del Centre Cívic).

El servei assistit d’aula d’estudi va començar el 25 d’octubre i finalitzarà el 15 de juny, donant així cobertura al tres trimestres escolars.

Té algun cost aquest servei?

El cost de l’assistència a les aules d’estudi és de 36 euros trimestrals.

Per formalitzar la inscripció cal enviar aquest full d’inscripció i la següent documentació a bonesvalls@diba.cat.

  • DNI, NIE, o passaport del menor.
  • DNI, NIE, o passaport del pare/mare/representant legal del menor que hi firma.
  • Cal adjuntar targeta sanitària del menor.

El pagament de l'activitat es farà mitjançant domiciliació bancària.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb la tècnica de joventut:

  • trucant o enviant un whatsapp al 628 264 481;
  • enviant un correu electrònic a joventut01@ccapenedes.cat
  • presencialment al Servei Jove els dimarts i dijous, de 16 a 20 h.
Darrera actualització: 15.11.2021 | 08:41