Olesa de Bonesvalls estrena un canal de difusió per WhatsApp

Dijous, 22 de febrer de 2024 a les 18:00

Es tracta d'un canal unidireccional a través del qual es faran arribar les informacions municipals més rellevants, com actes al poble o avisos urgents.

L'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls estrena, aquest dijous 22 de febrer, un nou canal de difusió d'informació municipal a través de la plataforma WhatsApp, per on es faran arribar els avisos més importants i informació municipal referent a actes organitzats al nostre municipi, entre d'altres. 

Es tracta d'un canal unidireccional, fet que comporta que no servirà com a via de comunicació directa amb l'ajuntament. En cas de necessitar contactar amb el consistori d'Olesa de Bonesvalls cal posar-se en contacte amb l'OAC o bé trucar al 938 984 008 en horari d'atenció. Tampoc s'atendran trucades en aquest nou servei de WhatsApp. 

Aquelles persones que es donin d'alta en aquest nou servei rebran directament al seu telèfon tots els avisos municipals i activitats previstes al nostre poble. L'alta és totalment voluntària i gratuïta, així com la donada de baixa, que es pot tramitar en qualsevol moment enviant un missatge directament al mateix servei. 

Donar-se d'alta i començar a rebre tota la informació municipal és d'allò més senzill: 

  1. Envia un missatge de WhatsApp dient "Alta" al número de telèfon 690 22 09 30
  2. Accepta la política de privacitat del servei
  3. Registra el contacte a la teva llibreta d'adreces

Un cop seguits aquests tres senzills passos, ja estaràs registrat en aquest nou servei! També podeu donar-vos d'alta seguint aquest enllaç directament des del vostre telèfon.

L'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls tractarà totes les dades personals (telèfon mòbil) en compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades 3/2018, del 5 de desembre. La persona destinatària pot donar-se de baixa del servei en qualsevol moment enviant un missatge dient "Baixa" al mateix número municipal.

Darrera actualització: 22.02.2024 | 19:33