Inscripcions obertes a la Marxa Bonesvalls 2015

Dimecres, 15 de juliol de 2015 a les 00:00

El Grup de Recerca Olesa Rural, organitza el proper 18 d'octubre de 2015 la quarta edició de la Marxa Bonesvalls, que mantindrà les seves dues modalitats: MB14 i MB30.

La MB14, que en aquesta edició tindrà una petita modificació en la part final del seu recorregut, està pensada per aquells qui volen caminar (o còrrer) sense cap més pretensió que la de gaudir de la natura i el moment. Passarà per camins i indrets plens d'història com son l'Hospital de Cervelló, el Camí Ral, el GR-5, el GR-92-3... així com per davant de multitud de construccions de pedra seca, i a tocar de la mítica "Cadira de Sant Cristòfol".

Tot aixó, endinsats al Parc Natural del Garraf passejant per boscos, corriols, pistes, passant per Avencs com el de l'Esquerrà i pujant cims com el Puig de la Mola (535 metres). La MB30 és per aquells qui volen anar un pas més enllà. A més del Puig de la Mola... també pujarà el Fitó, el Puig de l'Antiga, el Turó del Mestre Escalat i el Coll d'Esteles. Camins ràpids, estrets corriols, senders desconeguts, fondos profunds, senderes pedregoses.. tots els possibles paisatges del Garraf i la Serra d'Ordal t'estan esperant.

Per a més informació visita el web http://marxabonesvalls.blogspot.com.es/ 

Darrera actualització: 21.11.2019 | 09:49