Passejada Solidària de Creu Roja per l'alimentació infantil

Dilluns, 18 de novembre de 2013 a les 00:00

La Creu Roja ha organitzat per al proper dissabte 30 de novembre una Passejada Solidària a Vilafranca del Penedès amb l’objectiu de recollir fons per als seus projectes d’alimentació infantil.

La Passejada Solidària començarà a les 10.00 hores a l’aparcament de l’Espiga (Carrer Eugeni d’Ors, 62), arribarem a l’Ermita de Penyafelt i finalitzarà a l’aparcament de l’Espiga. El temps previst de la passejada és de 3 hores (anada i tornada).

Els participants de les Passejades Solidàries poden fer un donatiu a la Creu Roja, que es destinarà als projectes de la institució humanitària per garantir l’alimentació saludable dels infants en risc. Els participants seran obsequiats amb una polsera solidària i podran gaudir d’activitats lúdiques en finaltizar la caminada. Diverses empreses i entitats col·laboren amb la passejada.

En el cas de l’Alt Penedès, la Creu Roja va repartir aliments i productes bàsics a 1.177 infants en situació de vulnerabilitat durant el 2012. A més, va proporcionar ajudes per pagar el menjador escolar a 41 nens i nenes.

Per inscriure’s a les passejades solidàries o obtenir-ne més informació, es pot fer a través del web de la Creu Roja a Catalunya www.creuroja.org o bé posant-se en contacte amb l’oficina comarcal de la Creu Roja a l’Alt Penedès (Carrer Eugeni d’Ors, 22. Vilafranca del Penedès).

Darrera actualització: 25.11.2019 | 10:01