Salutació de l'alcalde

Benvingudes i benvinguts al lloc web de l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls,


Aquí trobareu tota la informació que necessiteu per aprofitar al màxim els serveis municipals i participar activament en la vida de la nostra comunitat. A través de la nostra Seu Electrònica, podeu realitzar tràmits administratius de forma àgil i còmoda, sense haver de desplaçar-vos físicament a les oficines municipals.

La pàgina web de l'Ajuntament és un espai obert i accessible on podreu trobar recursos útils, com ara formularis de contacte, horaris d'atenció, actes públics i documents oficials. Us convido a visitar-la regularment i utilitzar-la com una eina per a expressar les vostres opinions, obtenir respostes i participar activament en el desenvolupament d'Olesa de Bonesvalls.

A més, posem a la vostra disposició el Portal de Transparència, on podeu accedir a informació rellevant sobre la gestió municipal, pressupostos, contractes i altres dades d'interès públic. Apostem per la transparència i la participació ciutadana en la presa de decisions. 

Us animem a explorar el nostre web, conèixer els projectes en marxa, les activitats culturals i trobar tot allò que us pugui ser útil. Estem aquí per a vosaltres, perquè juntes i junts construïm un futur millor per a Olesa de Bonesvalls.

Us convidem també a seguir-nos a través de les nostres xarxes socials per estar al dia de les últimes novetats i esdeveniments. Seguiu-nos a:

Gràcies per la vostra visita i confiança. Ens enorgulleix servir-vos.


Jordi Ramos Tardà
Alcalde d’Olesa de Bonesvalls


 

Darrera actualització: 07.07.2023 | 09:58
Darrera actualització: 07.07.2023 | 09:58