Celebració de la Diada Nacional de Catalunya

Divendres, 1 de setembre de 2023 a les 00:00

Els prorpers dies 9, 10 i 11 de setembre, Olesa celebra la Diada Nacional de Catalunya.

L' Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls ha preparat un conjunt d'activitats per celebrar la Diada Nacional de Catalunya, que inclouen una caminada nocturna el dissabte 9 de setembre i diumenge la projecció del documental "Una mirada al passat", que entrevista a persones grans del nostre poble, ambdues activitats organitzades pel Grup de Recerca Olesa Rural.

Diumenge, s'ha organitzat una lectura de poemes a l'Hospital de Cervelló a càrrec del grup de lectura Paraula de Dona amb la veu i la música de la Txell Prat i Carles Moya i la col·laboració del Grup La Tribu Teatre. A la nit es farà una sardinada popular darrera de l'Ajuntament.

l'Onze de setembre recuperem la bicicletada popular i es farà la tradicional ofrena floral per part dels grups polítics i entitats del poble a la figura de Rafael de Casanova, a la Plaça de l'Església. En acabar, la Colla Gegantera i el Grup de Panderetes Infantils representaran un ball de lluiment i la colla sardanista d'Olesa ballarà "La Santa Espina". Els actes finalitzaran amb un vermut per a tots els assistents.

Per apuntar-vos a la sardinada, podeu obrir el següent enllaç. El preu és de 5 euros i inclou pa amb tomàquet, sardines, aigua i vi.

Inscripcions obertes fins el 6 de setembre.

 

Darrera actualització: 04.09.2023 | 09:40