Celebració de la festivitat de Sant Sebastià

Divendres, 12 de gener de 2024 a les 00:00

El proper dissabte, 20 de gener, Olesa celebra la festivitat de Sant Sebastià, vot de poble des de l'any 1894.

Olesa celebra el 130è aniversari de la renovació del vot de poble, amb els següents actes:

A les 12:30h. missa solemne en honor a sant Sebastià. Enguany, durant la Missa s’estrenarà la nova peça musical en commemoració del 130è aniversari de la renovació del Vot de poble interpretada per l’Escola de Grallers de Sitges i es cantaran els Goigs i l’Himne de Sant Sebastià per part d’infants i adults de la vila, es farà la benedicció i donació dels tradicionals pans i en acabar s'oferirà un refrigeri per a tothom i un ball per part dels gegants d’Olesa.

A les 17:30h. la companyia “Attrezzo” dins la Roda de Teatre de l’Alt Penedès ens oferirà la divertida obra teatral “Animals de Companyia” a la Sala Polivalent del Centre Cívic.

A les 16:30h. Plantada de bèsties de foc, a la Plaça de l'Ajuntament.

A les 19:00h.  CORREFOC a l'Avinguda de l’Hospital, Carrer l’Antiga, Rosa Sensat, baixada de la farmàcia, Raval, Plaça de la Creu i Ajuntament , amb la presència de l’Espurna de Sant Joan Despí, Bretolàs de la Satànica de Sant Andreu de Palomar, Drac de Gràcia i l’Encabronat de les Bonesvalls. Organitza: Diables d’Olesa de Bonesvalls.

A les 23:00 DIABLES FEST Discomòbil organitzada pel grup de Diables d’Olesa de Bonesvalls a la Sala Polivalent del Centre Cívic

Darrera actualització: 12.01.2024 | 12:14