Accés a la piscina per als infants del Pont de l'Arcada

Dimecres, 7 de juny de 2023 a les 00:00

Durant aquesta setmana, els infants del Pont de l'Arcada poden gaudir de les activitats organitzades per l'equip d'Educació Física a la piscina d'Olesa de Bonesvalls.

Un any més, els infants del Pont de l'Arcada poden gaudir aquesta setmana de totes les activitats organitzades per l'equip d'Educació Física a la piscina municipal d'Olesa de Bonesvalls. Aquesta és una iniciativa impulsada per la Regidoria d'Esports del municipi, en una aposta per fomentar l'esport entre els més petits.

A més, aquesta activitat també serà el punt de partida de la campanya d'estiu, que ja està a punt de començar amb moltes activitats a la piscina durant els pròxims mesos. Cal recordar que la piscina obrirà les portes el pròxim 15 de juny, i que ja estan a la venda els abonaments de temporada per aquest 2023. 

Podeu consultar tots els detalls, tarifes i activitats en les diferents notícies del portal web municipal. En aquesta publicació trobareu tots els detalls de la temporada d'estiu i, en aquesta altra, totes les activitats previstes per aquest estiu.

Darrera actualització: 07.06.2023 | 18:17