Ajuts escolars per a material i sortides pel curs 2023/24

Dijous, 1 de juny de 2023 a les 17:00

Des d'avui i fins al 30 de juny ja es poden demanar els ajuts per a material escolar i sortides de cara al curs 2023/24 concedits per l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls.

Un any més, l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls obre la convocatòria d'ajuts per a ajudar aquelles famílies i infants vulnerables o amb necessitats econòmiques per pagar part del material escolar i les sortides del curs vinent, el 2023/24. Les sol·licituds es poden presentar des d'avui mateix, dijous 1 de juny, i es podrà fer durant tot el mes, sent el darrer dia per presentar sol·licituds el 30 de juny.

Amb el principal objectiu de protegir la vulnerabilitat dels infants davant els efectes de la situació econòmica actual, així com fomentar el principi d’igualtat en l’exercici del dret a l’educació, es tindran en compte tant els barems econòmics familiars (un 70% del valor) com els barems socials (un 30%), sota valoració de Serveis Socials. Podeu consultar tots els barems econòmics que es tindran en compte en l'annex de criteris econòmics que trobareu en aquesta mateixa notícia.

Els imports de les subvencions atorgades dependrà directament de la quantitat de sol·licituds rebudes, tot i que les quanties ja estan estipulades segons el percentatge de necessitats que surti del càlcul dins dels barems establerts. El pagament es tramitarà directament a l'escola, i per accedir als ajuts només cal estar empadronat/ada al municipi i que l'infant o infants estiguin matriculats en centres d’educació infantil, cicle inicial, cicle mitjà, cicle superior o ESO.

Trobareu tots els barems, detalls, criteris i documents necessaris per presentar la sol·licitud en l'apartat de fitxers adjunts en aquesta mateixa notícia.

Darrera actualització: 01.06.2023 | 19:38