Aquest diumenge Olesa es mulla per l'Esclerosi Múltiple

Divendres, 7 de juliol de 2023 a les 16:00

El diumenge 9 de juliol a les 12 del migdia es farà el salt per l'Esclerosi Múltiple a la piscina municipal. Totes les entrades es destinaran a la recerca.

Olesa de Bonesvalls se sumarà aquest diumenge a la campanya 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple', iniciativa que cada any treballa per visibilitzar aquesta malaltia amb activitats arreu del territori. En el cas del nostre municipi, l'acte central de la jornada serà el salt per l'esclerosi, que es farà el diumenge 9 de juliol a les 12 del migdia. 

A part del salt conjunt a la piscina, durant tot el dia commemorarem aquesta campanya impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple destinant el preu de totes les entrades a l'entitat que vetlla per visibilitzar i donar a conèixer aquesta malaltia a tota la població. 

La campanya del 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple' o el 'Mulla't' és una acció de sensibilització social i solidaritat amb les 55.000 persones que tenen Esclerosi Múltiple a Espanya. Mulla't és una iniciativa iniciada l'any 1994, i es tracta d'un acte de participació ciutadana i captació de recursos amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida i l'atenció de les persones amb EM, així com per donar suport a la investigació de l'Esclerosi Múltiple al nostre país.

Darrera actualització: 07.07.2023 | 15:35