Arriba la Festa de l'Esport a Olesa de Bonesvalls

Dilluns, 5 de juny de 2023 a les 19:30

Durant tota la setmana, Olesa de Bonesvalls s'omplirà d'esport i demostracions per celebrar la Festa de l'Esport. El plat fort serà el dinar de germanor de dissabte.

Durant tota aquesta setmana, començant aquest mateix dimecres 7 de juny i acabant el diumenge, dia 11, Olesa de Bonesvalls s'omplirà d'esport i demostracions de diferents modalitats per part dels més menuts del municipi. Concretament, les activitats es concentraran entre dimecres, dissabte i diumenge, sent el plat fort el dinar de germanor de dissabte. 

Aquest dimecres, dia 7 de juny, podrem gaudir de les exhibicions de Mini-dance (16.00), Música&Emocions (16.30) i judo (17.00), totes elles al Centre Cívic. Ja dissabte, a les 10 hi haurà el partit de futbol de benjamins, seguit del d'infantils, ja a les 11 del matí. A les 12 està prevista l'entrega de medalles, just abans del partit entre famílies i infants, a les 12.30.

A les 2 del migdia arribarà el plat fort de la jornada, el dinar de germanor, a càrrec del Restaurant La Costa, pel qual cal reservar plat prèviament. El dinar tindrà un cost de 10 euros per als adults i 5 per als infants. Per reservar lloc cal fer-ho a través del formulari que trobareu en aquest enllaç.

Per tancar el dissabte, ja a les 5 de la tarda, hi haurà una exhibició de patinatge a la pista poliesportiva. El remat de la Festa de l'Esport el posarà la mostra de teatre infantil, prevista per diumenge dia 11 de 10 a 2 del matí al Centre Cívic d'Olesa de Bonesvalls.

Trobareu tots els detalls de l'activitat organitzada per l'Escola Municipal de Lleure Esportiu i Educatiu en el cartell d'aquesta mateixa notícia.

Darrera actualització: 05.06.2023 | 18:57