Assemblea per presentar els Pressupostos Participatius "Fem Poble 2024"

Dimarts, 13 de febrer de 2024 a les 16:00

S'engeguen els pressupostos participatius 'FEM POBLE 2024'. Vols formar part del grup motor? Es convoca una assemblea per donar a conèixer el projecte d'enguany.

L'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls es prepara per celebrar una nova edició dels Pressupostos Participatius, un mecanisme de participació ciutadana que permet als veïns i veïnes del municipi decidir directament en què s'inverteix una part del pressupost municipal d'aquest 2024. 

Aquest procés va iniciar-se a Olesa l'any 2017 amb l'aprovació del protocol dels pressupostos participatius i amb la voluntat de destinar una reserva del pressupost municipal per a cada exercici. Per aquest any s'ha fet una reserva de 25.000 euros al pressupost del 2024.


Què és el Grup Motor?

És l'encarregat de pilotar tot el procés de participació i estarà constituït per un màxim de quatre representants de la ciutadania i per membres dels partits amb representació a l'Ajuntament. Amb l’objectiu de constituir el grup es convoca una assemblea oberta a la participació ciutadana.

La finalitat d'aquesta a assemblea serà la d'explicar el projecte i metodologia dels pressupostos participatius i l’elecció de com a màxim 4 representants de la ciutadania per la constitució d'aquest Grup Motor. La data escollida serà el pròxim dimecres 28 febrer a les 19.00h al Centre Cívic d'Olesa de Bonesvalls.

Darrera actualització: 15.02.2024 | 13:51