Bona participació en la Festa de l'Esport d'Olesa de Bonesvalls

Dilluns, 12 de juny de 2023 a les 16:00

Durant tota la setmana, el poble es va omplir de demostracions i exhibicions de diferents esports i modalitats, totes elles amb molt bona rebuda i participació.

La Festa de l'Esport d'Olesa de Bonesvalls va donar per tancada una nova edició aquest cap de setmana, amb una traca final d'activitats que va omplir de moviment i esport el municipi. Un any més, la Festa de l'Esport va servir perquè tots els infants de l'Escola Municipal de Lleure Esportiu i Educatiu poguessin mostrar tot el que han après durant el curs escolar, amb demostracions i exhibicions de diferents modalitats esportives i teatrals. 

El cartell d'activitats el van estrenar les exhibicions de Mini-dance, de Música&Emocions i de judo, que van oferir diferents exhibicions al Centre Cívic d'Olesa de Bonesvalls el dimecres, concentrant totes les activitats durant la tarda. El públic, format principalment pels familiars de tots els infants, va omplir l'espai durant tota la tarda, que va servir per donar el tret de sortida a un cartell que prometia molta activitat de cara al cap de setmana. 

El dia més intens va ser sens dubte el dissabte, amb propostes i exhibicions que es van allargar durant pràcticament tot el dia. De bon matí els benjamins i els infantils ja van omplir la pista poliesportiva d'Olesa amb els partits de futbol que van allargar-se durant tot el matí, seguit de l'entrega de medalles i el partit entre familiars i infants. Aquest va servir per agafar gana just abans del tradicional dinar de germanor, també molt concorregut. Ja a la tarda, va arribar el torn de les exhibicions de patinatge, a les 5 a la pista. 

Finalment, el colofó de la Festa de l'Esport 2023 la va posar la Mostra de Teatre Infantil, organitzat conjuntament amb la @tributeatre, que va reunir més de 250 persones al llarg de les 7 actuacions que van organitzar durant tot el matí de diumenge. A resumits comptes, va ser una setmana d'allò més moguda i divertida tant per als infants com per a les famílies, que van poder gaudir de les demostracions de tot el que els nens i nenes han après durant tot aquest any a l'Escola Municipal de Lleure Esportiu i Educatiu.

Darrera actualització: 12.06.2023 | 18:01