Compostatge casolà

Dimarts, 15 de març de 2022 a les 12:00

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Olesa repartirà 20 compostadors entre la ciutadania.

Es tracta d’una cessió temporal i gratuïta de 20 compostadors i airejadors amb l’objectiu de promoure l’autompostatge en els habitatges del nostre municipi. Els compostadors serveixen per aprofitar la matèria orgànica degradable generada a les llars, així com la reducció de les deixalles del contenidor del rebuig.

La cessió dels compostadors implicarà el compromís d’assistir a les sessions informatives que s’organitzin des de l’Ajuntament sobre el seu ús. Caldrà disposar d’un emplaçament exterior adequat per a la realització del compostatge domèstic en un domicili situat al terme municipal d’Olesa de Bonesvalls.

Per aconseguir un dels compostadors cal ser major d’edat, estar empadronat a Olesa i presentar la sol·licitud adjunta i una declaració responsable.

Les sol·licituds s’han de presentar a partir de divendres 18 de març i abans del 19 d’abril a través de la seu electrònica municipal  o per qualsevol dels mitjans assenyalats en l’article 16.4 de la Llei 39/2015

Amb la sol·licitud caldrà adjuntar:

  • Formulari específic de la sol·licitud
  • Declaració responsable
  • DNI del sol·licitants
  • Fotografies del lloc d'instal·lació.

Els 20 compostadors es repartiran tenint en compte l'ordre de presentació de sol·licituds, que acompleixin els requisits.

Més informació a les bases.

Darrera actualització: 06.04.2022 | 07:27