Èxit de la Festa Major del Barri de l'Hospital

Dilluns, 10 d'octubre de 2022 a les 00:00

Les entitats culturals han tingut un gran pes en la seva celebració

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la Festa Major del Barri de l'Hospital la qual, ha estat un veritable èxit de participació.

La Festa Major va començar divendres amb el correfoc infantil amb la Colla infantil de diables d'Olesa, la cabreta boja i l'Encabronat de les Bonesvalls acompanyats de la Colla infantil de diables de Moja seguit de música jove amb el DJ Dave Garner.

Dissabte es va fer un conte infantil i taller "El Racó de la Fada Xicòria" amb la Laura Bacaria, el campionat de truc mixt organitzat per Cal Nen, la plantada de gegants, Cercavila amb la participació dels Gegants d'Olesa amb els seus timbalers i les colles convidades, i els Balls Populars d'Olesa.

La nit de dissabte va començar amb el pregó de la Festa Major a càrrec del Josep Cano Giménez, la XXV Mostra de Cuina Medieval, a càrrec dels fondistes del poble, tabalada amb els Tabalers d'Olesa i l'Encabronat de les Bonesvalls, correfoc i encesa de la traca de Festa Major, a càrrec de la Colla de Diables d'Olesa de les Bonesvalls, acompanyats dels Diablots d'Olesa de Montserrat, música amb el grup Gattari i disco mòbil amb el DJ Lewea.

El diumenge va tenir lloc la missa de Festa Major, el XX Mercat d'Oficis del segle XIII i fira d'artesans, la inauguració del Camí Ral on hi va participar el grup de recerca Olesa rural i el Centre d’estudis Beguetans, sardanes, paella popular, danses de rotllana, taller de titelles a càrrec de La Tribu Teatre, xocolatada i bingo solidari.

A més, dissabte i diumenge, la capella de Santa Maria va acollir una exposició de pintura infantil.

Des de l’ajuntament d’Olesa de Bonesvalls volem agrair la participació de les entitats culturals i de totes les persones que han col·laborat i participat en la Festa Major.

Darrera actualització: 10.10.2022 | 21:15