Finalitzat el Pla estratègic d'Olesa de Bonesvalls

Dilluns, 5 de febrer de 2024 a les 18:00

Al passat ple municipal es va informar de la finalització del Pla estratègic de Promoció Econòmica d'Olesa de Bonesvalls.

L’informe vol ser una eina que doni suport a l’Ajuntament a l’hora d’emprendre noves actuacions en l’àmbit de la promoció econòmica i l’ocupació del seu municipi. L’objectiu de l’estudi és analitzar les oportunitats de desenvolupament del municipi, i proposar actuacions a portar a terme, per a assolir aquests objectius. Per la seva redacció i elaboració s'ha comptat amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona

L'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls, en la present legislatura, ha pres l’economia del paisatge com a eix central del desenvolupament econòmic del municipi, en els seus vessants agrícoles, de benestar de la vida dels ciutadans, turístic i mediambiental.

Basant-se l’estratègia de desenvolupament econòmic en tres pilars:

  • Producció agrícola, restauració del mosaic agroforestal, gestió forestal, promoció de la biomassa i formació agrícola
  • Suport al comerç local i de proximitat
  • Protecció i rehabilitació del nostre patrimoni cultural i natural

L'informe ofereix una sèrie d’experiències exitoses d'arreu de la província i del mateix municipi, que poden ajudar a promoure les diferents iniciatives exposades com l'eina del pasturatge per la gestió forestal del municipi.

Darrera actualització: 06.02.2024 | 20:17