Inscripcions als cursos de l'EMAP per al curs 2023-24

Dilluns, 8 de maig de 2023 a les 17:00

El dia 15 de maig s'obrirà el període d'inscripcions als cursos de música per al curs 2023-24 de l'Escola de Música de l'Alt Penedès. Estarà obert fins al 15 de juny.

L'Escola de Música de l'Alt Penedès obrirà, aquest pròxim dilluns, el període de noves inscripcions per al curs 2023-24, amb propostes de tota mena relacionades amb la música i els instruments musicals. Les inscripcions es podran tramitar directament des del portal web del Consell Comarcal des del dilluns 15 de maig fins al dijous 15 de juny. Es pot accedir al portal d'inscripcions a través de l'apartat "Tràmits i gestions" del web ccapenedes.cat.

Adjunt en aquesta mateixa notícia trobareu el tríptic informatiu que ha preparat l'EMAP per aquest pròxim curs, amb tota la informació sobre els cursos que es faran i els preus de cada un, a més de les diferents seus que hi ha en tots els municipis de la comarca, com és el cas d'Olesa de Bonesvalls. També hi trobareu altra informació d'interès, com les bonificacions a les quals es pot accedir o el llistat d'instruments que es treballa a l'EMAP.

Si necessiteu més detalls o esteu interessats o interessades a conèixer més el projecte de l'Escola de Música de l'Alt Penedès, podeu consultar la seva pàgina web: www.emap.cat.

Darrera actualització: 08.05.2023 | 16:45