La línia d'autobús 902 deixa d'estar operada per Baixbus i es transferirà a un nou operador

Dimecres, 10 d'abril de 2024 a les 00:00

La Generalitat de Catalunya garantirà el servei amb altres operadors fins que s'hagi adjudicat la nova empresa encarregada de prestar el servei de manera regular.

La línia de transport urbà 902, que uneix Olesa de Bonesvalls amb altres municipis com Gavà, Barcelona o Begues, deixarà d'estar prestada per l'empresa Rosanbus, integrada dins del grup empresarial Baixbus. Aquest canvi es deu al fet que l'empresa ha anunciat recentment el seu tancament empresarial, i està gestionant amb la Generalitat de Catalunya la cessió de la línia 902 a un nou operador definitiu.

S’espera que l’operació es pugui tancar en els dies vinents, però mentrestant la Generalitat està assegurant a través d'altres operadores el servei d'autobús amb normalitat, ja que Rosanbus es troba en una situació de manca de disponibilitat de personal i recursos que el limita a l'hora de seguir oferint el servei amb garanties.

Durant aquests dies els usuaris poden trobar-se que el servei estigui ofert amb autobusos de Baixbus o de l'empresa HIFE, fet provocat per aquest impàs fins a la concessió definitiva del servei de la línia 902. També pot donar-se el cas que alguns autobusos no disposin de servei de validació de targetes, però en aquest cas els usuaris podran fer ús del servei sense haver de validar la targeta de viatges, sense que això suposi cap pèrdua de les garanties i assegurances que implica estar en possessió d’un bitllet de transport.

Per part de l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls també s'està treballant per millorar la freqüència de pas pel nostre municipi aprofitant el canvi d'operador. S'està gestionant directament amb Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, ens responsable d'aquest servei. 

Darrera actualització: 10.04.2024 | 15:34