L’Ajuntament d’Olesa col·laborarà en la compra d’un vehicle per l’Associació AMPERT

Dimarts, 5 d'abril de 2022 a les 11:00

Aquest vehicle de 16 places servirà per acompanyar pacients oncològics a l’hospital

AMPERT és una associació penedesenca que treballa per a millorar la qualitat d’atenció donada als malalts que pateixen càncer durant les diferents fases de la malaltia.

L’àmbit d’actuació de l’entitat és comarcal, donant cobertura a tots els habitants dels 27 municipis de l’Alt Penedès, amb càncer i que necessiten fer tractament de radioteràpia a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

El projecte principal d’AMPERT és basa en oferir el servei diari de transport i acompanyament a les persones usuàries. Es tracta d’un transport col·lectiu coordinat amb el Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’ICO, i compta amb el seguiment mèdic del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i suport del voluntariat de Creu Roja Alt Penedès.

L’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls col·labora en la compra d’un nou vehicle per a l’entitat que permetrà poder seguir fent la seva tasca. El vehicle és de 16 places i té un cost de 17.402,40 euros que serà sufragat pel conjunt de municipis de la comarca.

Darrera actualització: 06.04.2022 | 07:18