L’alcalde d’Olesa de Bonesvalls cessa a la primera tinent d’alcalde

Dijous, 10 de novembre de 2022 a les 12:00

L’àrea de cultura passarà a dependre directament d’alcaldia fins que es faci la remodelació de l’equip de govern

L'alcalde d'Olesa de Bonesvalls, Pedro Juan, ha signat el decret de cessament de la primera tinent d’alcalde, la Sra. Rosario Martínez Velilla, que deixa així de formar part de l'equip de govern municipal.

Després d'aquesta destitució, l'Àrea de Cultura passarà a dependre directament d'Alcaldia, fins que pròximament s'escometi una remodelació de l'equip de govern.

L'alcalde d'Olesa de Bonesvalls, Pedro Juan, ha anunciat avui que aquesta remodelació de l'Equip de Govern de l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls tindrà un doble objectiu, “el d’afrontar la recta final del mandat i els projectes actualment en marxa" i la de promoure les entitats locals com a motor de cohesió social davant l'increment de la població".

Pedro Juan ha assenyalat que la remodelació i els canvis que amb ella es produeixen en l'estructura del govern municipal tenen com a denominador comú "el compromís de continuar gestionant el municipi i els serveis que es presten amb la major de les garanties, eficiència i eficàcia, la qual cosa redundarà en una millor qualitat de vida per a tots els olesans i olesanes".

Darrera actualització: 10.11.2022 | 12:14