L'Hospital de Cervelló ja està obert per tothom

Dissabte, 2 d'octubre de 2021 a les 09:00

Des d'aquest cap de setmana, el recinte de l'Hospital de Cervelló romandrà obert.

L'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls en col·laboració amb el Bisbat de Sant Feliu han establert un acord per mantenir obert el recinte de l'Hospital de Cervelló i permetre el seu gaudiment a tothom. Agraïm als veïns del barri que col·laboren en fer possible aquesta obertura. 

Des d'aquest cap de setmana el recinte de l'Hospital obrirà cada dia de l'any i els horaris aniran en funció de la llum solar.

Us recordem que aquest espai és un Bé Cultural d'Interès Nacional i un dels pocs vestigis de l'arquitectura hospitalera gòtica a Catalunya. Consegüentment cal fer un ús respectuós de les seves instal·lacions, mantenint net el recinte.

Des de l'Ajuntament d'Olesa tenim també un servei de visites guiades amb explicacions sobre aquest edifici i la seva història. Podeu reservar hora aquí.

Està previst fer en els pròxims mesos una nova reforma a la teulada del cos principal que, un cop acabada permetrà accedir amb seguretat a l'interior de l'edifici i d'aquesta manera poder obrir-lo a les visites turístiques.

Darrera actualització: 20.10.2021 | 14:51

Imatges