Licitació del bar del Local Social de Ca n'Olivella

Dimarts, 19 de juliol de 2022 a les 12:00

Ja es poden presentar les ofertes per dur el servei del bar-restaurant

L’Ajuntament d’Olesa obre el període de licitació per l’adjudicació de la concessió del servei de bar restaurant del Centre Cívic de Ca n'Olivella i del Pla del Pèlag.

L’objectiu és que l’adjudicatari dugui a terme el servei de bar-restaurant de dimarts a diumenge i sempre que hi hagi activitats al Local Social i/o que l’Ajuntament organitzi una activitat o esdeveniment, en horari de 9 a 21 h.

El Local Social on se situa el bar-restaurant objecte de contracte té com a objectiu principal la dinamització sociocultural del municipi, configurant-se com un espai per activitats educatives, culturals i d’oci; per tant, el Bar-restaurant resta concebut com a complement dels diferents serveis i projectes del conjunt de l’equipament i, en conseqüència, ha d’oferir una imatge singular, atractiva i respectuosa per a tots els sectors de la població, i ha de col·laborar en el desenvolupament d’activitats que promocionin les línies i objectius fixats per a aquest, i a la seva difusió. Per això, s’haurà de garantir la coordinació entre el funcionament del Local Social i del Bar-restaurant.

L’adjudicació del servei es farà en base al Plec de clàusules administratives particulars i per una duració de 2 anys.

Cal presentar les ofertes al perfil del contractant fins al 16 d’agost.

Darrera actualització: 22.07.2022 | 11:15