Olesa de Bonesvalls acull la XVIII Mostra de Teatre infantil

Dilluns, 30 de maig de 2022 a les 10:00

Hi van participar onze grups infantils d’arreu de Catalunya amb més de 400 assistents

Olesa de Bonesvalls va acollir aquest passat dissabte la XVIII Mostra de Teatre Infantil, amb la participació d’onze grups infantils d’arreu de Catalunya i amb més de 400 assistents.

Aquesta Mostra de Teatre de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya és la primera que s’organitza a l’Alt Penedès i ha estat la trobada amb un major nombre de colles participants.

L’associació olesana La Tribu Teatre, va ser l’encarregada de l’organització de l’esdeveniment amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls.

La jornada va ser presentada per l’alcalde d’Olesa de Bonesvalls, Pedro Juan, i el president de la Federació de Grups Amateur de Teatre de Catalunya, Toni Font.

Les obres que es van representar al Centre Cívic al llarg del dia van ser: Per quatre cantonades de no res, dels alumnes de EI i CI de l’Escola Esportiva Municipal; El Petit príncep dels alumnes de CM i CS de l’Escola Esportiva Municipal; El rei i el mag del Grup de Teatre Capgirats la Verbena de Sant Joan de Vilatorrada; Armilles Vermelles de la Corriola teatre de la Pobla de Mafumet; Una herència inesperada del Grup de teatre Segle XX de Sant Fost de Campsentelles; la Cuca fera i Peter Pan de la Companyia Nocturna de Begues; Tots som iguals, tots som diferents de Uauuu Teatre infantil d’Andorra; R&J de Deixalles 81 de Sant Feliu de Codines; El Petit Príncep de Gatu Ullastrell; Holidays de la Tribu teatre. 

En acabar la jornada l’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls va entregar un record a totes les colles participants.

Darrera actualització: 01.06.2022 | 08:56