Participa activament a la Festa Major fent-te voluntari/ària!

Dissabte, 1 de juliol de 2023 a les 20:00

La Festa Major d'Olesa de Bonesvalls busca voluntaris i voluntàries per aportar el seu granet de sorra i ajudar a organitzar la nostra gran festa.

Des de la Regidoria de Cultura, Tradicions i Festes es fa una crida a tota la població per animar a tothom a què s'involucri activament en l'organització i funcionament de la nostra Festa Major a títol de voluntaris i voluntàries. El regidor Adrià Saumell convida a tothom perquè cadascú pugui portar el seu granet de sorra a l'hora de preparar la nostra gran festa. 

De cara a organitzar la Festa Major i assegurar-ne el correcte funcionament sempre fa falta tota mena d’ajuda per fer que aquesta i tots els seus actes siguin el màxim col·laboratius possibles. Per aquest motiu animem a tots els veïns i veïnes a reservar-se els dies 14, 15, 16 i 17 de juliol per venir a donar un cop de mà. 

Per entrar a formar part del voluntariat només cal omplir aquest formulari d'inscripció, on s'han de facilitar les dades bàsiques de cada persona. Els majors de 14 anys han de venir obligatòriament acompanyats d'un major d'edat, mentre que els joves d'entre 16 i 18 anys hauran de portar una autorització signada pels pares o tutor/a legal.

Darrera actualització: 01.07.2023 | 19:33