Preparem la Festa Major del Barri de l'Hospital 2022

Dissabte, 17 de setembre de 2022 a les 00:00

Exposició "Qui som/com vestim": del 6 al 30 de setembre a Begues i de l'1 al 9 d'octubre a Olesa. 

Taller de complements al vestit medieval; el dia 1 d'octubre a les 17h al Centre Cívic.

Inauguració Camí Ral tram Begues-Olesa de Bonesvalls, el dia 9 d'octubre.

EXPOSICIÓ QUI SOM / COM VESTIM: del 6 al 30 de setembre a Begues - del 1 al 9 d'octubre a Olesa

Aquesta exposició és un recorregut per la societat medieval a través dels sentits i la indumentària de les dones, els homes i els infants del s. XIII. A través dels colors i els teixits que es vestien en el passat coneixerem els tipus de persones i classes socials que van viure a la nostra terra fa 800 anys.

A Begues ja es pot visitar al Centre Cívic "El Roure". A Olesa comença el dia 1d’octubre al passadís del Centre Cívic.

TALLER: - 1 d'octubre al Centre Cívic d’Olesa. Es tracta d’un taller de complements al vestit medieval. En aquest taller farem un recorregut per diferents complements de la vestimenta del segle XIII. Aprendrem a fer una bossa de mà medieval, i coneixerem els diferents tipus i per a què es feien servir. Olesa de Bonesvalls, 1 d'octubre a les 17 h. Cal inscripció trucant al telèfon 938 984 008 (Departament de Cultura) fins el dia 27 de setembre. Taller de 90 min.

DIUMENGE 9 D’OCTUBRE DE 2022 INAUGURACIÓ CAMÍ RAL TRAM BEGUES-OLESA DE BONESVALLS

Sortida 9 matí des del carrer Pou del Glaç de Begues. Arribada prevista al Hospital d'Olesa de Bonesvalls 12 h / 12:30 h. Durada prevista tram sencer 3 hores aprox. 8 km aprox.

Si algú no es veu amb cor de fer tot el tram i es vol afegir a mig camí ho pot fer. El Grup de Recerca Olesa Rural donarà la benvinguda als caminants a l’alçada del Pi Gros a les 12 del migdia, juntament amb els olesans i olesanes que s’hi vulguin afegir a la comitiva.

Cal inscripció mitjançant correu a centredestudisbeguetans@gmail.com

En arribar, es farà una recreació d'un hospital a l'època medieval al mateix Hospital d'Olesa, que es podrà visitar amb grups de 6 persones aprox. Per aquesta activitat no cal inscripció i hi pot participar tothom que vulgui, no cal que hagin fet la caminada. La durada de cada visita serà de 1/2 hora aprox.

Darrera actualització: 19.09.2022 | 17:07

Imatges