Primera edició de la Fira VINUM d' Olesa de Bonesvalls.

Dijous, 11 d'abril de 2024 a les 00:00

Olesa de Bonesvalls acollirà la primera edició de “VINUM” Fira de vins del Massís del Garraf, un esdeveniment que promocionarà els cellers participants d’aquesta zona geogràfica així com els productes que s’hi elaboren, com ara vins i escumosos. 

Amb la celebració d'aquesta fira, es vol posar en valor el territori i l’entorn marcat per un passat agrícola així com posar en relleu el patrimoni arquitectònic que ens ha precedit durant gairebé 8 segeles: l’Hospital Medieval dels Cervelló, lloc on s’ubicarà la fira.   
D’aquesta manera la fira estarà formada per cellers que s’aniran anunciant a mesura que s’apropi la data i establiments gastronòmics que oferiran tapes per acompanyar amb el vi.
 
Durant el matí hi haurà una taula rodona sobre la recuperació del paisatge amb ponents locals i de cooperatives que treballen l’entorn. L’acte anirà seguit de la inauguració oficial de l’esdeveniment, on es preveu la presència d’alcaldies de la comarca així com Diputats i representants. També podrem gaudir d’actuacions musicals en directe amb els grups “Trifàsic amb gel” al migdia i “Apocadixie” a la tarda; un maridatge a càrrec de Caram Caram amb els vins del Massís i formatges catalans i una activitat familiar de pintar amb vi a càrrec de Marta Aranyó. L’horari d’obertura serà de 12:00 a 15:00 i de 17:00 a 20:00. Hi haurà activitats on serà necessària la inscripció prèvia. Un cop estigui el programa completat es farà públic amb els preus detallats de les degustacions, sistemas d’inscripció, horaris, etc. Mes detallas properament.
 
Fem públic el cartell perquè us reserveu la data, el qual ha estat fet per la dissenyadora gràfica Irene Garzie.  
Darrera actualització: 12.04.2024 | 07:47