Reunions per millorar el reciclatge i els transports a Olesa

Dimecres, 25 d'octubre de 2023 a les 16:00

Jordi Ramos, alcalde d'Olesa de Bonesvalls, va assistir ahir a la presentació dels resultats de reciclatge a la vegueria del Penedès i es va reunir per treballar i millorar els transports a Olesa.

Intensa jornada de treball la que va tenir ahir Jordi Ramos, alcalde d'Olesa de Bonesvalls, en les trobades i reunions programades per tractar el tema del reciclatge i de la millora dels transports i accessos al municipi. Al matí va assistir a la presentació dels resultats de reciclatge a la vegueria i, ja a la tarda, va reunir-se al Parlament de Catalunya per tractar el tema dels transports. 

En la presentació de l'informe de la gestió de residus municipals la vegueria Penedès el 2022 va quedar patent que queda molta feina per fer al nostre municipi, ja que Olesa de Bonesvalls és a la cua de la vegueria amb un 24% de reciclatge. La mitjana del Penedès se situa en el 41,50%, xifra lleugerament inferior a la mitjana nacional de Catalunya, que s'ubica en el 45% de mitjana. És un clar aspecte a millorar aquests pròxims anys.

A la tarda l'alcalde d'Olesa de Bonesvalls va reunir-se al Parlament de Catalunya amb el Marc Sanglas, secretari general de Mobilitat i Logística, amb Oriol Martori, director general de Transports i Mobilitat i la Lluïsa Llop, diputada al Parlament de Catalunya, per tractar temes relacionats amb el transport. Va ser una trobada productiva, on es va treballar per buscar solucions al deficitari transport públic a Olesa de Bonesvalls i les millores de la carretera BV2411. És un altre aspecte en què es preveu seguir treballant. 

Darrera actualització: 25.10.2023 | 16:04