Sessió informativa sobre la nova edició del programa SOC_ADA 2022.

Divendres, 8 de juliol de 2022 a les 00:00

El proper divendres 15 de juliol a les 10h , tindrà lloc una sessió informativa sobre la nova edició del programa SOC_ADA 2022, a través de l’aplicació ZOOM

 

L’objectiu de la jornada serà presentar-vos el programa SOC_ADA2022, en la seva nova edició.

ADA, és un programa de formació 100% subvencionada amb formacions en diferents àmbits i nivells. Està dirigit a dones residents a municipis de menys de 30.000 habitants, que vulguin formar-se en l´adquisició i millora de competències digitals. S´ofereixen més de 90 especialitats i diversos itineraris. Aquest programa, és compatible amb altres programes del SOC i, les entitats formadores poden estar a municipis mes grans de 30.000 habitants. Les dones han d´estar inscrites al SOC.

Si com a entitat, voleu disposar de més informació, pots consultar la pàgina web del SOC on trobaràs informació actualitzada sobre la convocatòria, seguint el següent enllaç:

Prepara’t per a la propera reedició del programa ADA-MRR. Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (gencat.cat)

A la jornada, també disposareu, un cop fetes les exposicions, d’un apartat final on podreu comentar els vostres dubtes i/o consultes, i les necessitats formatives dels diferents perfils dels llocs de treball que necessiteu cobrir. La sessió serà en format webinar, pel què les vostres consultes les podreu d’adreçar escrivint-les a través de l’apartat Q&A (preguntes i respostes) de l’aplicació per tal de ser resoltes en l’apartat final. Tot allò que no es pugui respondre durant la jornada, es farà a través de la bústia de qualificacio.soc@gencat.cat. La sessió estarà pilotada pel Servei de Formació Professional per a la Inserció Laboral (Subdirecció d’Ocupació Juvenil i Qualificació Professional).

 Finalment, us informem que la sessió serà gravada per tal de poder-la consultar posteriorment a través de la pàgina web del SOC. 

Us podreu connectar a la sessió seguint aquest enllaç:

https://gencat.zoom.us/webinar/register/WN_eursnWKuSjeEJDMGZKBekw

 

 

Darrera actualització: 08.07.2022 | 10:21