Tot a punt pel debut d'Olesa de Bonesvalls a la Copa Penedès TV

Divendres, 30 de juny de 2023 a les 20:30

Aquest 2023 participarà per primera vegada un equip representant Olesa de Bonesvalls, que debutarà el dissabte 1 de juliol contra Olèrdola a Sant Pau d'Ordal.

Arriba la Copa Penedès TV de Futbol 7, que es disputarà aquest cap de setmana a Sant Pau d'Ordal (Subirats) i que comptarà per primera vegada amb un equip representant Olesa de Bonesvalls. Aquest torneig de Futbol 7 està pensat per a joves nascuts a partir del 2009, i aquest any ha estat el primer en el qual s'ha pogut conformar un equip per representar el nostre municipi en aquest torneig, que es retransmetrà en diferit per la televisió. 

Sant Pau d'Ordal ha estat escollit com el centre d'aquesta edició del torneig, on participen els equips formats a municipis, nuclis urbans i barris d'arreu de la nostra comarca. Aquest cap de setmana, repartits entre dissabte i diumenge, es jugaran tots els partits previstos, que comptaran amb un total de 19 equips repartits entre quatre grups. Olesa de Bonesvalls ha quedat inclòs en el grup D conjuntament amb Sant Sadurní d'Anoia, les Cabanyes, la Granada i Olèrdola. 

El debut del nostre equip serà a les 12.10 contra Olèrdola al camp 1 el dissabte, dia on es concentrarà tota la fase regular de la copa. El mateix dia a les 16.15 Olesa de Bonesvalls s'enfrontarà a la Granada, a Sant Sadurní d'Anoia (a les 18.35) i a les Cabanyes (20.35). Ja el diumenge quedarà definida la fase final, disputant-se les semifinals entre tots els grups per acabar proclamant als campions del Gran Premi del Consell Comarcal de l'Alt Penedès. 

Pel que fa a la retransmissió dels partits, es donaran un total de dos partits d'Olesa de Bonesvalls per diferit, concretament el que ens enfrontarà a Olèrdola i la Granada. Aquests es retransmetran els dies 12 i 13 de juliol en diferents franges horàries. Podeu trobar tots els detalls, el calendari i més informació sobre el torneig al portal web del Consell Comarcal de l'Alt Penedès i a les seves xarxes socials.

Darrera actualització: 30.06.2023 | 20:54