Tot llest per la Festa Major al barri de Ca n'Olivella

Dijous, 27 de juliol de 2023 a les 00:00

El veïnat de Ca n'Olivella organitza aquest cap de setmana la seva Festa Major, amb el suport de l'Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls.

Cap de setmana de festa el que omplirà el barri de Ca n'Olivella d'Olesa de Bonesvalls amb l'arribada de la seva Festa Major, que portarà activitats per a tots els gustos i edats al llarg de divendres, dissabte i diumenge. La majoria d'activitats se centraran en el local social de Ca n'Olivella. 

El tret de sortida el donarà el sopar popular el divendres a les 9, on cadascú es portarà el seu menjar, i el ball de gala amb el duo musical 'Tempo', a partir de les 11 del vespre. Ja el dissabte arribaran la majoria d'activitats, començant per un torneig de jocs (9.30h), tobogans inflables (17h), una gran xocolatada (18.30h) i el ball amb el grup 'Star' (23h). 

Per tancar el programa, el diumenge també ens portarà activitats per a tots els gustos i edats, començant amb la segona jornada del torneig de jocs, que començarà a les 9 del matí. A la una del migdia està previst el concurs de truites, seguit d'una actuació infantil amb berenar (17h) i una nit de varietés, a les 10 del vespre per tancar la Festa Major del barri. 

Trobareu el programa preparat per l'Associació de Veïns adjunt en aquesta mateixa notícia, amb tots els detalls i activitats que ens tenen preparats per aquest cap de setmana.

Darrera actualització: 03.08.2023 | 16:53