Jordi Ramos Tardà (ERC-AM)

Alcalde, Àrea d'alcaldia.

A càrrec de les regidories de Canvi Climàtic, Hisenda, Recursos Humans, Serveis Centrals i Transparència, Seguretat Ciutadana i Convivència, Obres i Serveis i Protecció Civil. Regidor del barri de Ca'n Olivella

Vaig néixer a Cornellà de Llobregat el 1970, però fa molt de temps que soc veí de Can Morgades, on han nascut els meus dos fills. Soc Llicenciat en Dret i treballo en una Cooperativa de Crèdit des de fa més de 26 anys.

Sempre he estat vinculat a Olesa, on he participat activament en el moviment associatiu com a membre de la Colla de Diables, el Grup de Caramelles o el GCP Bike. A més, he tingut l'honor d'exercir el càrrec de Jutge de Pau i he estat regidor d’ERC en les darreres tres legislatures. Aquestes experiències m'han permès conèixer de prop les necessitats de la nostra comunitat i treballar per millorar-la.

Em considero una persona compromesa amb el meu entorn i tinc una clara vocació de servei públic. Sempre he cregut en la importància de treballar en equip i d'escoltar les opinions dels altres per prendre decisions informades.

Espero poder col·laborar amb tots vosaltres per continuar fent d'Olesa un lloc encara millor.

Una salutació cordial

Plaça de la Vila, s/n - 08795 Olesa de Bonesvalls - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 984 008
Adreça electrònica: ramostj@olesadebonesvalls.cat
Darrera actualització: 10.07.2023 | 17:07