Fi de les obres de pacificació del Centre de la Vila

Dilluns, 16 de gener de 2023 a les 00:00

A finals d'any es van acabar les obres
 

A finals d'any es van acabar les obres de pacificació del Centre de la Vila.
Aquesta actuació s'ha centrat en l'entorn de la Plaça de la Creu i pretén recuperar l'espai públic pels vianants. És una obra que ha de permetre reduir la velocitat dels vehicles en el trànsit pel centre del poble.
Amb l'aixecament dels carrers de l'entorn de la plaça es crea un gran espai anivellat, que facilita la mobilitat dels vianants entre la Plaça de la Creu, la Plaça de la Vila i el Centre Cívic. L'eliminació de les zones d'aparcament en aquest espai millora la visibilitat i crea un espai obert als vianants.
En aquest projecte també s'ha actuat en els carrers Raval i part de l'avinguda de l'Hospital, millorant la senyalització horitzontal i reorganitzant les zones d'aparcament.
Aquestes obres tenen com a fil conductor la reducció de la velocitat, i per això s'han instal·lat dos radars pedagògics que indiquen la velocitat, per tals que els conductors puguin respectar la velocitat màxima de 30 kilòmetres hora al pas per zona urbana.
Amb les obres s'ha instal·lat nou mobiliari urbà l'àrea d'actuació. Bancs, aparcaments de bicicletes i jardineres davant dels edificis educatius.
Les obres han tingut un cost de 149.438,49 euros i han estat finançats per la Diputació de Barcelona.
 

Darrera actualització: 16.01.2023 | 12:03

Imatges