El Nadal arriba a Olesa de Bonesvalls

Dimecres, 30 de novembre de 2022 a les 00:00

El primer acte serà divendres vinent amb l'encesa de l'arbre de nadal

Olesa de Bonesvalls ja es troba a punt per celebrar el Nadal amb un munt d'activitats.

La primera serà el pròxim divendres dia 9 de desembre, moment en què es dona el tret de sortida amb l'encesa de l'arbre de Nadal.

L'endemà, 10 de desembre, a les 18 hores al barri de l'hospital, tindrà lloc el taller de diables "Apadrina una carretilla" a càrrec de la colla de Diables d'Olesa (els fons recaptats es destinaran a la Marató de TV3) i recollida de tions a càrrec dels Gegants d'Olesa.

El dia 11 de desembre de 10 a 14 hores al Barri de l'Hospital, es farà la Fira de Nadal. El Camperol organitzarà la recerca dels tions i la geganta Marta recollirà els xumets, a càrrec dels Gegants d'Olesa de Bonesvalls. Al migdia serà el moment de la botifarrada popular en la qual els fons recaptats es destinaran a la Marató de TV3, enguany dedicada a la salut cardiovascular. Podeu comprar els tiquets en aquest enllaç https://olesadebonesvalls.reservaplay.cat/view/reserves/actividad/actividad_grupo/9/inscripcio/ i el mateix dia al Barri de l'Hospital per 5 euros. A través de l'enllaç també i amb l'aplicació es pot inscriure a tot aquell que es vulgui a 5 euros per persona.

El dissabte 17 de desembre a les 18 hores a l'Hospital del Cervelló tindrà lloc el Pessebre Vivent. Organitza la Mallarenga (els fons recaptats es destinaran a la Marató de TV3).

El dilluns 26 de desembre a les 12 hores a la Plaça de la Vila, Caga Tió. Organitza AA.VV. Ca n'Olivella.

El dilluns 2 de gener de 2023 de 17 a 19 hores al Centre Cívic, es farà el taller de fanalets amb la Montse Cristià, i a les 19 hores arribarà el Patge Reial i en acabar, tothom podrà gaudir d'una xocolatada.

El dimecres 4 de gener a les 18 hores, el Patge Reial arribarà a Ca n'Olivella/Pla del Pèlag. Organitza AA.VV. de Ca n'Olivella.

I per finalitzar, el dijous 5 de gener a les 18 hores, gran Cavalcada de Reis. La sortida serà des del Barri de l'Hospital.

Darrera actualització: 12.12.2022 | 12:11