Assemblea de l'ADF d'Olesa de Bonesvalls

Dilluns, 6 de març de 2023 a les 00:00

Dissabte 4 es va escollir una nova Junta Directiva de l'Agrupació de Defensa Forestal d'Olesa

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) d’Olesa de Bonesvalls ha estrenat junta directiva amb un nou president, Jaume Cusco, la secretaria correspon a Sandra Burdalo i com a tresorer Sebastià Esteve.  Com representatnt de l'Ajuntament continua el Alcalde Pedro Juan.

Les primeres tasques que realitzarà  la junta entrant són l'actualització de la documentació, la renovació dels carnets, la planificació de formacions de Carnet Verd i Groc i l'inventari del material que hi ha.

Reagrupar el material suposarà tenir a mà la informació sobre tot allò de què es disposa per afrontar els possibles incendis forestals i altres situacions d'emergència. La nova Junta afronta noves propostes engrescadores com la creació d'una estructura dinàmica que permeti aprofitar el coneixement del territori en cas d’actuació.

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) són entitats sense afany de lucre, formades per propietaris forestals, ajuntaments dels municipis del seu àmbit territorial, voluntaris i voluntàries i entitats municipals adherides segons conveni que tenen com a finalitat la prevenció i la lluita contra els incendis forestals. Les agrupacions de defensa forestal es varen regular a partir de l’any 1986 com a conseqüència del programa ‘Foc Verd’ elaborat pel Departament d’Agricultura Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya amb posterioritat a la primera gran onada d’incendis forestals que es va produir al país.

Darrera actualització: 06.03.2023 | 10:17

Imatges