Escola Bressol Municipal Marrec

L’escola bressol Marrec és una escola amb 15 anys d’experiència, basada en l’acolliment i estima dels infants, acceptant-los íntegrament amb estima, coneixent-los des del respecte i l’afectivitat, i assegurant les relacions de confiança amb les persones adultes i amb la resta d’infants.

L’equip educatiu son les responsables d’organitzar el temps, els recursos i les activitats i d’aplicar les estratègies adequades amb l’objectiu d’aconseguir un desenvolupament satisfactori dels infants tot respectant els seus drets i interessos.

La pedagogia que es segueix a l’escola, està basada en els ambients i l’aprenentatge a través del joc; així com amb el treball de creació d’espais amb materials que estimulin i motivin als infants a treballar les emocions, els valors i les idees per ells mateixos; convertint-se en protagonistes dels seus propis aprenentatges. Les mestres de l’escola, adquireixen un paper d’observadores, guies i mediadores del procés individual de cadascun d’ells/es.

El contacte amb la natura al nostre espai exterior també és un projecte important dins de l’escola; doncs poc a poc es va convertint en un espai educatiu on es gaudeix d’experiències úniques per l’aprenentatge de valors.

Definim l’escola bressol com una escola oberta a l’entorn; a les famílies del poble, el ceip, a les entitats i serveis...oberts a col·laborar i compartir l’educació dels infants més petits.

És una escola catalana que mitjançant les festes populars, les cançons o els contes, intentem aconseguir que des de petits, els nens i les nenes, vagin adquirint coneixements de les tradicions culturals del nostre país.

Una escola no confessional que mostra respecte a totes les religions i creences de les diferents famílies de l’escola.

L’escola bressol Marrec és una escola petita, familiar, innovadora, inclusiva, oberta i de futur.

Av. Hospital, s/n - 08795 Olesa de Bonesvalls - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Alba Casanovas i Giralt
Telèfon: 938 984 153
Telèfon: 664.27.29.00
Adreça electrònica: bressolmarrec@gmail.com
Lloc web: www.instagram.com/ebm.marrec2/?hl=es
Horari:  
De dilluns a divendres de 9h a 16:30h.
Servei d’acollida de 7:45h a 9h. Servei de menjador de 12:30h a 14:30h i permanència de tardes de 16:30h a 16:45h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 22.06.2021 | 10:56