Festa de l'Esport 2022

Diumenge, 19 de juny de 2022 a les 00:00

Amb la festa d’ahir dissabte s'acaba el curs de l’Escola Esportiva 2021/22. 

Amb la festa d’ahir dissabte dia 18 de juny, celebrada a la pista municipal, es dona per tancat el curs de l’Escola Esportiva 2021/22. 

Al llarg del dia es van fer diversos partits de futbol inclós un de famílies contra infants. Després del dinar de germanor es va fer la exhibició dels menuts de Múscia&emocions i de les patinadores. 

En acabar totes les actuacions, el regidor d'Esports, Carlos Vico va lliurar les medalles als infants participants. 

Balanç del curs:

El curs 2021/22 ha estat un curs molt satisfactori amb més de noranta inscripcions en les diferents activitats educatives i esportives: Natura i Muntanya, Música&Emocions, Expressió corporal (teatre), Robòtica, Anglès, Patinatge, Multiesport i Futbol.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Olesa tenim l’objectiu fonamental d’aconseguir que el màxim nombre possible de criatures trobi activitats al seu gust, que els permeti gaudir aprenent i practicant l’activitat física. 

L’Escola Esportiva no busca la competició ni la competència, sinó el joc en equip, la cooperació i la convivència fora de l’horari escolar.

Aquest any, per primer cop, l'Escola Esportiva Municipal ha pogut participar en els jocs esportius de la comarca amb els dos equips de futbol (el de noies és l'únic que hi ha hagut a la comarca fins ara)  i novament les patinadores han pogut mostrar el seu aprenentatge en una trobada a Santa Margarida i els Monjos. Tampoc es pot oblidar la participació en la XVIII Mostra de Teatre Infantil organitzat a Olesa. 

Durant aquest curs, també s'ha  organitza una sortida a la Bauma on els infants més grans van poder gaudir d’un matí d’escalada.

Ja s'està treballant en el proper curs, recollint totes les propostes i suggeriments que s'han fet arribar al llarg de l'any. L'Escola Esportiva Municipal sempre està oberta a fer més activitats, més horaris i més opcions per intentar quadrar les necessitats de tothom. 

Cal recordar a tothom que l’Escola Esportiva Municipal no està adreçada només a l’ alumnat de l’escola Pont de l’Arcada, també es poden organitzar activitats per a jovent de l’Institut i adults.

Amb el tancament del curs cal felicitar a aquells que fan que totes aquestes activitats funcionin: el professotat i el monitoratge. Moltes gràcies a Albert, Arnau, Maria, Tània, Virginia, Clàudia, Aritz, Valeria, Ainoa, Montse i Foix.

En les properes setmanes es presentarà el curs 2022/23 i es podran fer les inscripcions.

Darrera actualització: 20.06.2022 | 14:35