Article del GOOB-FIC al butlletí municipal

Dissabte, 30 de gener de 2016 a les 00:00

Per un error en l'edició del darrer número del butlletí municipal, no apareix la darrera actualització de l'article del grup GOOB-FIC, que publiquem a continuació.

Benvolguts/des veïns i veïnes d’Olesa, després de 9 mesos de les passades eleccions municipals toca fer balanç i el primer que trobem a faltar és el Pla de mandat que l’equip de govern es va comprometre a fer públic abans de tres mesos i a dia d’avui encara no ho ha fet. En el seu lloc veiem un seguit d’incompliments respecte el que es va dir a la campanya o canvis de criteri sense criteri:

  • Començant per el butlletí, una publicació informativa que ha de ser trimestral i que s’ha anat posposant i posposant sense cap tipus d’explicació. 
  • Una pàgina web sense actualitzar que per exemple encara recull la presentació del anterior alcalde. 
  • Una dedicació de l’alcalde que segons acord de ple no es ni parcial ni total. Ens preguntem llavors quin tipus de dedicació és. I per acabar-ho d’arrodonir just després de ser escollit marxa a viure a Vilafranca
  • Un regidor d’Obres que s’ha augmentat el salari un 42 % justificant que ha augmentat la seva dedicació un 23,3%.
  • Un regidor d’Hisenda que ha passat de renunciar al seu salari com a regidor i donar-lo a finalitats socials en la darrera legislatura, a proposar i aprovar una reducció de la partida Atencions benèfiques i assistencials de 4900 €.
  • Una despesa en hores extres de 3928,25€ per la Festa Major del Barri de Hospital. 
  • Uns pressupostos que han estat prorrogats i que per tant no seran ni participatius ni oberts a la ciutadania. 

On és la planificació i transparència que prometíeu en la presentació del pacte de govern??? Res d’allò que es va vendre durant la campanya en quan a transparència, participació i informació s’està complint. Esperem per bé del municipi un canvi de rumb aviat. 

Com sempre, el GOOB-FIC segueix treballant en la defensa dels interessos dels veïns i veïnes d’ Olesa de Bonesvalls.

GOOB-FIC

Darrera actualització: 20.11.2019 | 13:19