Avís important sobre trucades fraudulentes a domicilis

Divendres, 30 de gener de 2015 a les 00:00

Us comuniquem que hem estat informats pels Professionals Mèdics del nostre Consultori Mèdic, que s’estan rebent diferents trucades telefòniques en domicilis particulars, principalment a persones grans, en nom de la Dra. Mar Boada.

Sembla ser que, a més de disposar del número telefònic, coneixen l’edat i dades sanitàries, formulant diferents consultes de dades personals així com també en relació a l'habitatge.

Volem deixar constància que, per part de la Dra. Mar Boada, no s’ha produït cap tipus de trucada personal, ni s’ha donat cap autorització per fer-ho, per tant qualsevol trucada que es rebi no ha de ser atesa, ja que es desconeix la finalitat de les seves preguntes i l’objectiu que es persegueix.

El CAP ha notificat d’aquest incidència als Mossos d’Esquadra, qui han indicat que no poden fer res si no hi ha denuncia o informació per part dels afectats. (En cas de necessitat CAL TENIR-HO EN COMPTE i aquest Ajuntament us donarà tot el seu suport per fer els tràmits corresponents.) També cal que recordeu que el telèfon d’’emergències i dels Mossos d’Esquadra és el 112.)

Posats en contacte amb els Mossos d’Esquadra de Vilafranca del Penedès, han recomanat el següent:

  • Que en el cas de rebre aquestes trucades que en cap cas es doni cap tipus d’informació personal ni del nombre de persones que hi conviuen, així com tampoc de les característiques de l’habitatge.
  • Que es prengui nota del nom de la persona que fa la trucada, així com que també, i això es molt important, que es prengui nota del número de telèfon des del que es fa la trucada.
  • Que aquestes dades ens siguin facilitades a aquest Ajuntament a fi de ser trasllades a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra en Vilafranca del Penedès.

És molt important que tingueu en compte aquestes precaucions, i en cas de necessitat no dubteu en posar-vos en contacte amb l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls.

Darrera actualització: 22.11.2019 | 08:46