Alcaldia

Benvolguts veïns, veïnes i visitants del lloc web municipal.

L'Ajuntament i l'equip de govern que presideixo no té cap altre objectiu que atendre les necessitats reals de tots els seus veïns, de manera àgil i eficient. Avui en dia, a la velocitat en què avança tot, són molt importants les noves tecnologies, i sobretot aquelles que ajuden a agilitar la feina i fer-la més ràpida i eficaç.

En aquest sentit, les noves tecnologies i aquesta pàgina web poden ajudar-nos a trobar allò que busquem i a fer molts tràmits amb  rapidesa i agilitat, sense tan sols moure’ns de casa, o fins i tot des del mateix mòbil. Aquí hi podreu trobar tot allò relacionat amb els aspectes de transparència, participació ciutadana i govern obert. Tot ho trobareu penjat, ja que la voluntat és ensenyar tota la feina que es fa des del consistori i que sovint no es veu.

Per a totes aquelles persones que no coneixen Olesa de Bonesvalls, amb aquesta pàgina pretenem transmetre la informació necessària per tal d’animar el públic a visitar aquest petit i bonic poble.

Tenim la sort de formar part d'un poble amb un component social ampli i participatiu culturalment, que estima i conserva el patrimoni arquitectònic i natural que ens envolta, i que vol seguir treballant activament per uns serveis públics que continuïn definint la magnífica qualitat de vida que ens ofereix Olesa de Bonesvalls.

Des d'aquí animo a totes i a tots a utilitzar al màxim aquest servei, que procurarem anar millorant de manera continuada.

Com a Alcalde, resto sempre a la vostra disposició en tot allò que des de l’Ajuntament us puguem servir.

Ben cordialment

Pedro Juan Juan
Alcalde

Darrera actualització: 29.03.2020 | 19:29
Darrera actualització: 29.03.2020 | 19:29